"Συλλογάται καλά, όπoιος ελεύθερα συλλογάται"  Ρήγας

 ΕΚΔΟΤΗΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΑΣ

 

ΚΥΡΙΑ θΕΜΑΤΑ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
 
Καλημέρα κ. Πρόεδρε
 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ
"ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ"
 
 
ΟΙ TIΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

 

 

<<< ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Καταχωρίστε τις αγγελίες σας
δωρεάν στο "ΧΡΟΝΟ"
στείλτε μας e-mail στο

aggeliesxronos@gmail.com

Ακολουθείστε μας
στο twitter @xronoskozanis
και στο facebook
Χρόνος Κοζάνης

 

 

 

των τελευταίων ημερών

 


Με την παρουσία χορευτικών τμημάτων του Μ.Ο. Βελβεντού έκλεισε η τελευταία ημέρα της συμμετοχής του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στην 31η Διεθνή Eκθεση Philoxenia που λειτούργησε στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αναδείχθηκαν και προωθήθηκαν όλα τα πλεονεκτήματα του δήμου (ιστορία, μνημεία, φυσικές ομορφιές, παράδοση) με ξεχωριστές επαφές με παράγοντες του τουρισμού καθώς και με επισκέπτες της έκθεσης. Η συμμετοχή συγχρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Aξονα 4 ¨Προσέγγιση LEADER” του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, με δικαιούχο το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
16 11 2015
Ο Δήμος Βοΐου θα συμμετέχει στην 2η Διεθνή ¸κθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Σκοπός της Δημοτικής  Αρχής, μέσα από τη συμμετοχή στην έκθεση αυτή, είναι η προβολή του Δήμου μας, των μοναδικών προϊόντων της γης του Βοΐου, της Ιστορίας, των ηθών και εθίμων, του πλούσιου φυσικού τοπίου, των φιλόξενων ανθρώπων, της Τέχνης και του Πολιτισμού, η  προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας και η συνεργασία διαφόρων επιχειρήσεων από Ελλάδα και Εξωτερικό με αντίστοιχες επιχειρήσεις του Δήμου μας.
16 11 2015
Την σημερνή περίοδο επιβάλλεται , όσο ποτέ άλλοτε , ο πολιτικός λόγος και οι πολιτικές απόψεις , να συνοδεύονται από επιχειρήματα και στοιχεία . Διαφορετικά ενισχύουν το φαινόμενο του λαϊκισμού ( τουλάχιστον ) που τόσο έχει καταδυναστεύσει την Ελληνική κοινωνία και τους φορείς εκπροσώπησης που την υπηρετούν . ¸τσι λοιπόν όπως ενημερώσαμε, ήδη από το καλοκαίρι του 2014 ,  πλήρως και για όλα τα θέματα την Δημοτική αρχή που προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου του 2014 ,το ίδιο  θα  πράξουμε και  όπου αλλού απαιτηθεί.
16 11 2015

«Μάχη με το χρόνο» δίνουν τα συνεργεία για την ολοκλήρωση της πλατείας της Κοζάνης. Τις τελευταίες εβδομάδες, από την ημέρα που ήρθαν τα υλικά επίστρωσης της πλατείας, έχουν εντατικοποιηθεί οι εργασίες και ήδη έχουν αρχίσει να «ανοίγουν» τμήματα της νέας πλατείας.

Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή ο καλός καιρός, που αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
16 11 2015
Κάποιοι από τους αγρότες στην περιοχή της Χαλάστρας αποφάσισαν αυτές τις μέρες να κάψουν τα υπολείμματα των καλλιεργειών τους και να καθαρίσουν τα χωράφια τους. Κάθε χρόνο το κάνουν αυτό, αδιαφορώντας για τον πυκνό καπνό που κάνει την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς της πολυσύχναστης εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης σχεδόν μηδενική.
14 11 2015
Αν πιστέψει κανείς την πανίσχυρη στη χώρα της φυλλάδα που συνιστά την αποθέωση του κιτρινισμού, τη γερμανική BILD και από κοντά το FOCUS και άλλα παρεμφερή μέσα «ενημέρωσης», οι Eλληνες ειμαστε ένας λαός τεμπέληδων, που έχουμε την αξίωση να μας συντηρούν οι εργατικοί Γερμανοί.

Καμια αντίρρηση να αποδεχθώ ότι έχουμε και αρκετούς τεμπέληδες και βολεμένους στη χώρα μας. Αλλά τέτοιοι, που ζουν με τα αξιόλογα κοινωνικά επιδόματα που παρέχονται από τα κρατικά ταμεία και τους οργανισμούς αυτοδιοίκησης, υπάρχουν άφθονοι σε όλες τις κοινωνίες του ευρωπαϊκού Βορρά. Ενώ οι δικοί μας τεμπέληδες επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο μόνον όταν είναι διορισμένοι.
14 11 2015

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα εξελέγη λέγοντας απίθανα ψέματα και όσο παραμένει στην εξουσία τόσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται στην χώρα. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια περιοδείας του στην Κοζάνη ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ κ. Aδωνις Γεωργιάδης.
14 11 2015

Υπερδιπλασιάζεται το λειτουργικό κόστος της δημοτικής βιβλιοθήκης με το νέο κτίριο. Πάνω από 700 χιλ. ευρώ θα είναι τα λειτουργικά έξοδα στο νέο κτίριο, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, με βάση την εκτίμηση που υπάρχει από τις υπηρεσίες μέχρι σήμερα.

Σε ότι αφορά στο χρόνο ολοκλήρωσης, ο δήμαρχος Κοζάνης τόνισε ότι  “ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2016 παρ’ όλες τις καθυστερήσεις θα έχει ολοκληρωθεί. ¹δη επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο πρότασης για το πως θα τη διαχειριστούμε την επόμενη μέρα”.
14 11 2015

Πρόσκληση για την ημερίδα παρουσίασης του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, 6 το απόγευμα στην Αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.
13 11 2015

Την επίσκεψη των μαθητών και δασκάλων της Τρίτης και Τετάρτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αιανής, δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Κύρινα.

Οι μικροί μαθητές πέρασαν από «ανάκριση» το Δήμαρχο ενώ παράλληλα υπέβαλλαν τα αιτήματα τους.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ξενάγησε μαθητές και δασκάλους στο Δημαρχείο και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
13 11 2015

Επειδή λόγω των οικονομικών συνθηκών, μεγάλος αριθμός νοικοκυριών προβαίνει στην προμήθεια καυσίμων (κυρίως λιγνίτη - ξυλίτη) για τις ανάγκες θέρμανσης κατά την χειμερινή περίοδο, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:


Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χειμερινών περιόδων, οι σταθμοί του δικτύου παρακολούθησης της ποιότητας της ατμόσφαιρας, που είναι εγκατεστημένοι σε οικισμούς που δεν καλύπτονται από δίκτυα τηλεθέρμανσης κατέγραψαν σε πολλές περιπτώσεις υψηλές συγκεντρώσεις αιωρουμένων σωματιδίων.
13 11 2015
Το βαρύ πυροβολικό των βιογραφικών για τις υψηλόβαθμες θέσεις ευθύνης στη δημόσια διοίκηση είναι, ως γνωστόν, η κομματική υπηρεσία. Οχι τώρα. Πάντα. Η ποσότητα και η ποιότητα αυτής, τα γνωστά δηλαδή κομματικά ένσημα, σβήνουν τα υπόλοιπα. Οπότε για ποια πτυχία, για ποιες γλώσσες και για ποιες γνώσεις χειρισμού Η/Υ μιλάμε; Εδώ μιλάει η μπαρουτοκαπνισμένη θητεία στις τοπικές κομματικές οργανώσεις.
Καμία εντύπωση, λοιπόν, από τις αποκαλύψεις ότι αυτός ο κύριος που φιγουράρει από προχθές παντού, υπήρξε επιστημονικός σύμβουλος υπουργείου, χωρίς τα απαραίτητα εφόδια.
13 11 2015
Εντυπωσιάσθηκα, με την εικόνα δυο υπουργών και άλλων τόσων κυβερνητικών παρατρεχάμενων, να προσέρχονται αυθορμήτως στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των καταγγελιών του πρώην συναδέλφου τους καθηγητή Γιάννη Πανούση. Θεώρησα, ως το φυσικότερο των πραγμάτων, ότι οι δυο υπουργοί, προσέρχονται με πρόθεση δική τους, ενδεχομένως δε και απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού, να βοηθήσουν ώστε να χυθεί άπλετο φως στην όλη υπόθεση.
13 11 2015
Στις 11 το πρωί ξεκίνησε η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Κοζάνη που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία.

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε στο τέρμα του κεντρικού πεζόδρομου της Κοζάνης η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Αμέσως μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
12 11 2015

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 θα δοθεί μια απογευματινή παράσταση, ανοιχτή σε γονείς και εκπαιδευτικούς, του έργου «Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ;» του σπουδαίου συγγραφέα Ντέιβιντ Γκρέιγκ σε σκηνοθεσία της Aννας Μιχελή στις 19.00 στην Αίθουσα Τέχνης. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο Πόρτα, που έχει υπηρετήσει το θέατρο για παιδιά και νέους έχοντας γράψει ιστορία στη χώρα μας.
11 11 2015

<< Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενα >>

     
 
  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής εφημερίδας με οποιονδήποτε
τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © O Χρόνος
 by
Web24.gr
LINKS | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------